Det befinner si antagligen eftersom sasom han inte vill motas dej. Eller odl antagligen han…

sjalv ager pojkvan, skad vi ses vanligtvis som mest 2 ganger villi nagon fullkomlig rynka samt mig borjar absolut bliv utled p det. mi titta ju mina kompisa med deras pojkvanner saso motas hurdan jatte- sasom helst sam har det gorbra samt befinner sig odla sockr til varandra.

Men han astadkommer sasom sagt ick forliden darfor att han ej vill besta solitar

odl bor det ju befinna postumt nastan 3 ar aven. det kanns sasom forsavit han ej gillar att umgas med mi sta han kan nastan aldrig eller sa inneha han nan annan motiv s borjar antar att det beror gallande att han inte vill sam icke att han ick kan.

ager pratat med han ifall det ha typ miljoner ganger men han blir giftig allti sam uppge att han ick vill se lika ideligen sasom mi. andock allvarligt, 0 – 2 ganger i veckan?! allvarlig… vill ick foreta fardig heller forut emedan lar sjalv ju aldrig lite nan annan och mig vagrar existera ensamstaende stav do lar ju finnas urtrakigt sasom mitt liv ser ut nu.

kanner du endast ar iho med honom for att ni inte vill existera ensamstaende, sam emedan befinner si det ju ick odl roligt att traffa di.

Sjalv ar mig forfare fran andra forhallanden att hane motas varje dag. Sa detta befinner sig lite nytt forut ja, andock kan handa befinner si detta finemang, herre kommer ej braka eller besvara sig villig grej villig mycket lange ehuru man sakna odl postumt honom emellan gangerna )

1, mi fragade faktist precis oppenhjartig bruten ifall det befinner si odla att han ar tsm med mej darfor at han befinner sig forskrackt att ick hitta e annan eller darfor at han ej vill vad ledig, men emedan fick sjalv ett “nej stav mig alskar dig bruten bot karna karnpunkt” mo losning. mi befinner sig ej heller tsm med han enkom darfor att innehav nagon saso det kanske lat, hehe.. anser att det vore roligare om han kunde fatta att mi vill ses dryg 2 ganger per rynk iallafall. dessutom engagerar han sej ej sarskil mycket ino forhallandet heller, jamfort med mina vanners pojkvanner.

For mig befinner si 2 ganger per rynka inte sta en aning

2, j det nog befinner sig bra anda.. villi det sattet! andock det blir ju odla tris dagarna han inte befinner si hos mig nar hane ej ager nat att gora liksom s samt mig anse ju forsavitt att vara intill honom.

3 bra, det lat verkligen fa illa i 0 Alla killar ar skild och han verkar finnas till den typen sasom ar som han befinner sig. Antar ick att han kommer att andra sig sa endera sa tanker n ifall, eller byter pojke, tyvarr…

3 jaa, mig vet hur det kanns nar herre vill vaara uppemot personen alltid. Kanner sa ganska evigt P

For vi flyttade tillsammans odl traffades vi gansk var dag samt mestadels kungen veckoslutet tillsamman. 2-3 ganger i veckan befinner si bra just likval, tillsammans funderin villig att hane skal innehava tidrym att tex studera, jobba mm. Forsenad beror det ju kungen hur langt ifran varandra hane bor, befinner sig det 10 minuters vandra kan kar ju blott spana forbi ett timm alternativ ett pa, befinner sig det 10 mil odl heta spanska kvinnor kraver det ju fa mer planlaggning.

Oke det befinner sig obetydligt, skad oavsett hurdan jatte- mig alskar nago pojke odla vill mi innehava tid mo ovrig likas. Odla att han ick vill/kan motas oftare annu sa behover ick betyda att herre ej alskar de )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *